Bekijken van uw leads

Ga naar het popup- of landingspagina-project waar je de verzamelde leads van wil bekijken en klik op de drie puntjes en vervolgens op "Leads".

Je komt dan op een pagina terecht waar je alle verzamelde leads van dat popup- of landingspagina-project te zien krijgt. Ook kan je hier een e-mailadres achterlaten om een notificatie te ontvangen wanneer er een nieuwe lead verzameld is.

Voor een multistep-project kan je ook middels de drie puntjes achter het project naar de verzamelde leads toe, maar je kan ook op "Profielen" klikken. In het overzicht zie je alle leads die je met de multisteps heeft verzameld.

Als je op de "Profielen"-pagina op "Instellingen" klikt, kan je ook de verzamelde leads exporteren in een CSV-bestand, de webhook settings instellen, koppelen met Zapier of een e-mailadres opgeven om notificaties te ontvangen.