Je kunt een knop toevoegen om een bezoeker naar een andere webpagina te sturen of als je geen direct formulier op uw pagina wilt hebben.

Door op de knopoptie te klikken, wordt een knop weergegeven die je naar jouw eigen stijl kunt bewerken.

Door de tekst te selecteren, kun je deze bewerken. Klik hier om meer te lezen over het redigeren van teksten.

Wanneer je de cursor op de knop beweegt, wordt de volgende pop-up weergegeven:

Als je op het tandwiel klikt, kun je de grootte, vorm en type van jouw knop bewerken. In dit menu kun je ook links, midden of rechts uitlijnen.

Grootte

Je kunt de grootte van de knop wijzigen in klein, middelgroot of groot.

Grens

Met deze functie kun je de vorm van de knop bewerken.

Uitlijning

Hier kun je links, midden of rechts uitlijnen.

Type

Kies hier het type knop, gevuld met kleur of alleen transparant.

Door op het penseel te klikken kun je de kleur van je knop veranderen.

Je kunt handmatig een kleur kiezen of een hexadecimale code invullen.

Via het link-icoon kun je de button aan een pop-up koppelen. Door op de pop-up te klikken kun je een nieuwe maken.

Als je op "connect a popup" klikt, zal het volgende scherm verschijnen

U kunt ervoor kiezen om een ​​nieuwe pop-up te maken of een bestaande pop-up te selecteren en deze te bewerken. Een pop-up is in de meeste gevallen handig om een ​​formulier te plaatsen. Natuurlijk kunt u uw pop-up in elke gewenste stijl toewijzen. U heeft ook de mogelijkheid om te linken naar een externe website.

Notitie:

Deze knop verstuurt geen formulier, je moet elke knop verbinden met een pop-up om het formulier te openen.

Met dit pictogram kun je de knopelement binnen jouw sectie slepen.

Met het duplicaatpictogram kun je het knopelement binnen jouw sectie kopiëren.

Door op het prullenbakpictogram te klikken, kun je jouw knopelement verwijderen.