Artikelen over: Bouwen en bewerken van pagina's

Bewerken van een video element

Met deze functie kun je een video op je pagina plaatsen.

Dit is hoe je toegevoegde video eruit zal zien op je pagina. Je kan de video wijzigen door erop te klikken. Via de code-optie vult u eenvoudig de URL van uw video in:

Je kan alleen YouTube- of Vimeo-video's gebruiken.

Met de 2e optie kan je de uitlijning van je video wijzigen.

Met de 3e optie kan je de grootte van je video wijzigen.

Met de 4e optie kan je een CSS-classname toevoegen en met optie 5 kan je kiezen of je de video op desktop, mobile of alle devices wil tonen.

Met het pijltjes-pictogram bovenaan een formulier kan je het formulier binnen de sectie slepen.
Met het duplicaat-pictogram kun je het formulier binnen jouw sectie kopiëren.
Door op het prullenbak-pictogram te klikken, kun je het formulier verwijderen.

Bijgewerkt op: 01/05/2023