Een video-element bewerken

Met deze functie kun je een video op je pagina plaatsen.

Dit is hoe je toegevoegde video eruit zal zien op je pagina. Je kan de video wijzigen door erop te klikken. Via de code-optie vult u eenvoudig de URL van uw video in:

Opmerking: je kunt alleen YouTube- of Vimeo-video's gebruiken.

Met de 2e optie kun je de positie van je video wijzigen.

Met de derde optie kun je de grootte van je video wijzigen.

Met dit pictogram kun je video-element binnen jouw sectie slepen.

Met het duplicaatpictogram kun je het video-element binnen uw sectie kopiëren.

Door op het prullenbakpictogram te klikken, kan je het video-element verwijderen.