Code-injectie

Met code-injectie kunt u uw eigen CSS- en JavaScript-code injecteren.
Om code-injectie in te voegen, moet u op "code-injectie" op het linker zijpaneel klikken.

Wanneer u op dit pictogram heeft geklikt, verschijnt het volgende menu. In het menu "code-injectie" kunt u uw eigen codes in een ander deel van uw website injecteren. Er zijn 3 plaatsen waar u uw codes kunt invoeren. Bekijk het onderstaande voorbeeld:

Opmerking: uw wijzigingen zijn alleen zichtbaar op uw gepubliceerde pagina!