Het AdPage-dashboard:

Wanneer u AdPage voor het eerst start, wordt u naar uw dashboard geleid en ziet u het scherm hier gevisualiseerd. Op dit scherm geven we je een algemeen overzicht van je account. U vindt de algemene statistieken van de prestaties van de afgelopen maand en kunt de individuele statistieken van een campagne bekijken door op de campagne te klikken. Als je begint, heb je geen statistieken beschikbaar zoals hieronder weergegeven.

Klik op het item "Projecten" om naar het volgende scherm te gaan:

Nieuw project

Als u op "+ Nieuw project" klikt, gaat u naar de sjabloongalerij. Hier kunt u alle sjablonen bekijken en er een kiezen die aan uw behoeften voldoet. We zijn van plan meer sjablonen toe te voegen.

Daarna kunt u op de knop "Campagne maken" drukken. U begint dan met het bouwen van uw pagina in de AdPage-editor. In onze editor kunt u uw bestemmingspagina ontwerpen. Klik hier voor meer informatie over de AdPage-editor.

Campagne naam

In uw dashboard ziet u de naam van uw campagne. Naast een naam heeft elke campagne / landingspagina een paginatitel. Een paginatitel is de naam van het tabblad dat een webbrowser laat zien. Ook zoekmachines zullen deze naam tonen. Als u de paginatitel wilt wijzigen, kunt u dit doen in het linkerdeelvenster door op de optie SEO te klikken.

Campagnestatus

Wanneer u zich in uw dashboard bevindt, kunt u zien of uw campagne is gepubliceerd of niet. Als uw campagne een URL heeft, wordt deze gepubliceerd. U kunt deze URL gebruiken en delen met anderen om leads te verzamelen. Dit is de live URL. Als u uw URL wilt wijzigen, kunt u dit doen door op acties te klikken en vervolgens op publiceren.