Binnen de builder ben je gewend om secties aan een pagina toe te voegen om deze meer inhoud te geven. Uit de vooraf gemaakte ontwerpen is het ook mogelijk om de eigen sectie samen te stellen. Klik op de drie puntjes zoals je zou doen bij het toevoegen van een normale sectie en klik vervolgens op de sectiebouwer:

Zoals je op de onderstaande afbeelding kunt zien, moet je eerst een nieuwe rij toevoegen. De rij kan worden gevuld met meerdere kolommen. Als je op de "+" knop klikt, krijgt je een extra kolom. Je beslist welk formaat de kolom krijgt door op de knop "+" en "-" te klikken.

Als je klaar bent met jouw sectie, kun je deze toevoegen door op de "CREATE SECTION" knop te klikken.

Als resultaat krijg je meerdere rijen met kolommen van verschillende grootte. Je kunt deze kolommen vullen met tekst, afbeeldingen etc .. door op de "+" knop te drukken.