Artikelen over: Integraties en connecties

Integraties

AdPage ondersteunt verschillende integraties. De meeste integraties die ondersteund worden, kunnen verbonden worden middels de formulieren. Dit zijn de formulieren die je binnen de editor eigen pagina kunt toevoegen terwijl u uw pagina samenstelt. Klik eenvoudig op de knop in een formulier en klik op het stekker-pictogram om alle mogelijke integraties te zien waarmee u verbinding kunt maken.

Staat de applicatie die je wil integreren niet in de lijst met mogelijke integraties? Dan kan je altijd onze developers vragen om die integratie op de roadmap te zetten.

Wil je niet wachten op de roadmap? Controleer onze Zapier-integratie, met Zapier kan je een verbinding maken met duizenden integraties. Een andere optie is om het embed-element te gebruiken.

Bijgewerkt op: 27/07/2023