Artikelen over: Integraties en connecties

Integreren van Stripe betalingen

Voordat u Stripe Payments in de editor integreert, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat alle instellingen in Stripe correct zijn.

Belangrijke opmerking: Als u iDeal-betalingen (Nederlandse betalingen) wilt activeren, zorg er dan voor dat u dat in uw Stripe-account heeft geactiveerd. Meer info daarover vind je hier: https://stripe.com/docs/payments/ideal

Voer de volgende stappen uit:

1. Schakel Afrekenen in het Dashboard in.

Zorg ervoor dat u bent ingelogd op uw stripe-account. Ga naar deze link: https://dashboard.stripe.com/account/checkout/settings

Voor Nederlands ziet het er zo uit:

2. Maak producten in het Dashboard

Navigeer naar de producten
Klik op Nieuw
Klik op Producten voor eenmalige aankoop of Terugkerend

3. Ga naar het instellingenmenu-item in uw account.

4. Klik op de knop '' Account verbinden '' in het streepgedeelte.

5. Nu vraagt ​​Stripe toestemming om verbinding te maken met de Page editor. Klik op 'Mijn Stripe-account verbinden'.

6. Je stripe-account is nu verbonden.

7. Ga terug naar de editor en voeg het betalingselement toe aan je pagina

8. De betaalknop verschijnt nu.

9. Nadat u op de knop heeft geklikt, klikt u op het creditcardpictogram.

10. Er komt een pop-up waar u uw verbonden Stripe-accounts kunt selecteren.

11. Klik op '' Account gebruiken ''

12. Op de linkerzijbalk kunt u uw product selecteren. Nadat u uw SKU's heeft geselecteerd die op dat product zijn aangesloten, wordt weergegeven.

13. Als u adresinformatie wilt verzamelen, klikt u eenvoudig op het selectievakje '' Adres verzamelen '' en vervolgens slaat Stripe ook de adresgegevens op.

Belangrijke opmerking: Adresgegevens worden niet in het systeem opgeslagen, u moet de adresgegevens van Stripe opvragen.​

14. Ten slotte kunt u de Success-pagina en de Failure (annuleren) -pagina beslissen. Klik op aanmaken en u bent klaar om betalingen te ontvangen.

Zo zien kassa's eruit met en zonder '' Collect Address ''

Met:

Zonder:

Bijgewerkt op: 10/05/2023