Artikelen over: Veelgestelde vragen

Kan ik mijn eigen lettertype gebruiken?

Je kan andere lettertypen gebruiken, zoals Google-lettertypen of Custom-lettertypen.

Google Fonts

Als je een Google Font wil gebruiken, vink je de optie "Google Fonts" aan.
Je kan dan voor zowel de koppen als de paragrafen een Google Font invoeren.
Op fonts.google.com kan je de URL van een font kopiëren en plakken binnen AdPage.
Vergeet niet op "Import Link" te klikken nadat je een Google Font geplakt hebt.

Custom Fonts

Als je een eigen Custom Font wil gebruiken, vink je de optie "Custom Font" aan.
Je kan dan voor zowel de koppen als de paragrafen een eigen lettertype uploaden. Dat doe je door op de "Add new font" knop te klikken.

Wanneer je een eigen font wil uploaden, geef je deze eerst een naam.
Daarna upload je de thin, light, regular en bold versie van je custom font.
De bestandtypes .OTF, .TTF en .FNT worden ondersteund.

Bijgewerkt op: 02/05/2023