U kunt andere lettertypen gebruiken, zoals Google-lettertypen, maar premium-lettertypen zijn niet inbegrepen. Om een Google-lettertype te gebruiken, kunt u het volgende codefragment in de head-tag van uw pagina invoegen met behulp van de code-injectie:

<link href = "_https: //fonts.googleapis.com/css? family = Barlow + Condensed: 400,700_

<stijl>

html, body, h1, h2, h3, h4, p, span, b, strong {

font-family: '_Barlow Condensed_', sans-serif! important;}

@mediascherm en (max-breedte: 1000px) {

.form-handle-submit {

opvulling: 0 40px 50px! belangrijk;}

</style>

In dit voorbeeld wijzigt u alle lettertypen op de pagina in Barlow Condensed. Als je een ander lettertype hebt, verander dan de cursieve en onderstreepte tekst naar je gewenste lettertype en je bent klaar om te gaan!