Paypal-afrekenen is mogelijk, er is geen echte integratie, maar u kunt binnen PayPal een embedded code genereren die u kunt insluiten op uw Fastpages-pagina. Als je een Paypal-account hebt, ga dan naar de instellingen rechtsboven en ga naar "Merchant Services". Hoe u de knop instelt, verschilt in PayPal per land, daarom kunt u het beste contact opnemen met hun eigen helpdesk. Dit is het artikel dat je nodig hebt: https://www.paypal.com/us/smarthelp/article/how-do-i-add-a-paypal-payment-button-to-my-website-faq3629

Zodra u de embedded code heeft gemaakt, krijgt u een codefragment. Gebruik gewoon de functie Embed-element om dit fragment op uw pagina te plaatsen en u bent klaar om te beginnen.