Integrately is een goedkoper alternatief van Zapier. Je kunt hiermee AdPage koppelen met meer dan 650+ apps. Via de volgende link kun je een account maken: https://app.integrately.com/signup

Video tutorial:

Geschreven tutorial met Screenshots

Na het aanmaken van je account kun je eenvoudig zoeken naar de AdPage app:

AdPage App Integrately

Klik vervolgens op het AdPage icon. Vervolgens vul je de software in waarmee je AdPage wilt koppelen. Voor deze tutorial kiezen we voor ActiveCampaign:

ActiveCampaign

In dit voorbeeld kiezen we dat er zodra een contact wordt aangemaakt in AdPage dat er dan een contact wordt toegevoegd aan een ActiveCampaign lijst:

Contact toevoegen ActiveCampaign

Je kunt nu een connectie toevoegen met AdPage door op de knop ''Add connection'' te klikken:

Add connection

Je kunt nu je AdPage account invullen. Maak je geen zorgen de verbinding is encrypted.

Add connection

Het account is nu succesvol gekoppeld. Je hebt ook nog een mogelijkheid om een label toe te voegen:

Label toevoegen

Klik vervolgens op ''Continue''. Je kunt nu een project selecteren. Zorg er van te voren voor dat je al een keer een AdPage formulier hebt ingevuld. Anders kan Integrately geen record vinden. Kies het project waarvan je data wilt ophalen:

Data ophalen project

Vul vervolgens de gegevens in van de andere integratie:

ActiveCampaign Integratie

Vervolgens kun je heel eenvoudig de velden van AdPage mappen met die van ActiveCampaign. Je klik op het veld:

Veld ActiveCampaign

En vervolgens klik je op het veld van AdPage. In dit geval is het ''Name'' dat je wilt toevoegen:

Klik op name

Als je klaar bent het mappen (koppelen) van velden kun je testen door op ''Test & Activate'' knop te klikken:

En nu werkt het

Voltooid koppeling met Integrately