Artikelen over: Beginnen met AdPage

Landingspagina maken

Wil je gaan starten met het maken van een nieuwe landingspagina? Log dan in op app.adpage.io en ga vanuit het Dashboard naar Projecten.

Klik rechtsboven op ‘+ Nieuw project’ en kies voor ‘Landingspagina’.

Druk op 'Nieuw project'

Kies voor 'Landingspagina'

Nu kun je kiezen uit een van de vele templates die wij al voor je gemaakt hebben.

Scroll door de verschillende templates en klik op ‘Voorbeeld’ om het volledige template te bekijken. Wil je het template gaan gebruiken? Klik dan op ‘Gebruik blauwdruk’ en geef je landingspagina een naam en klik op ‘Bevestig’ om door te gaan naar de editor.

Templates bekijken

Gebruik blauwdruk

De template wordt nu geladen in de editor, nu kun je starten met het bewerken van je landingspagina.

Je kunt er ook voor kiezen om je landingspagina volledig zelf te bouwen, zonder gebruik te maken van een template. Dan kies je bovenaan voor ‘+ Blanko Project’. Daarna start automatisch de editor en kun je starten met het bouwen van je landingspagina.

Starten met blanko project