Linker zijpaneel

U kunt opslaan door op het schijfpictogram te klikken

! [] (https://storage.crisp.chat/users/helpdesk/website/701ebea744056400/1df7bc49-f4d8-4efb-bbf8-bdb84f_1pqokh4.png)

Notitie:

Elke 10 seconden na uw laatste actie slaat AdPage uw wijzigingen automatisch op.

Pagina's (2e pictogram)

Het is mogelijk om meerdere pagina's binnen één project te hebben. U kunt dus niet alleen landingspagina's maken, maar ook een verbluffende website maken. U kunt eenvoudig 'Pagina's aanmaken' door op de knop '' Pagina maken '' te klikken en u kunt ze bewerken door op de blokken eronder te klikken.

! [] (https://storage.crisp.chat/users/helpdesk/website/9fbb440d3d5b1000/ea3a18ac-5196-41c9-823d-af4ee4_1ypo04x.png)

Secties (3e pictogram)

Door op dit pictogram te klikken, verschijnen uw secties. Pagina's zijn onderverdeeld in secties. Binnen dit deel kunt u uw secties verwijderen, dupliceren of opnieuw ordenen.

! [] (https://storage.crisp.chat/users/helpdesk/website/b74eb15475fd7000/09ddc156-8369-4d4f-9bbe-05d3ce_1wmw3ef.png)

Algemene styling (6e pictogram)

Dit is het pictogram voor de algemene stijl op uw pagina. U kunt de teksteditor gebruiken om afzonderlijke stukjes tekst te wijzigen, maar u kunt hier uw lettertypen en algemene kleur van de pagina invoeren:

! [] (https://storage.crisp.chat/users/helpdesk/website/f65c1edd3dd73800/6610a4c2-44f8-4bec-a7c8-41670f_msitab.png)

SEO-instellingen (5e pictogram)

Door op dit pictogram te klikken, verschijnen uw SEO-instellingen. Hier kunt u het volgende wijzigen:

Paginatitel
Sleutelwoorden
Beschrijving
Favicon
OG-afbeelding (de afbeelding die wordt weergegeven wanneer u deze deelt op sociale media)

! [] (https://storage.crisp.chat/users/helpdesk/website/517e5d678f0e3c00/ac780ea1-1cf2-4cc4-adf0-41118f_1nqo9ac.png)

Code-Injection (6e pictogram)

Hier kun je codes injecteren, bijvoorbeeld de Facebook-pixel of GTM-code. Meer weten over code-injectie? Klik hier alsjeblieft.

Notitie:
Codes worden alleen in gepubliceerde pagina's geladen, u kunt ze niet zien in de voorbeeldversie

Menu (7e pictogram)

Met dit menupictogram kunt u menu-items aan de pagina toevoegen. Door erop te klikken, verschijnt het pop-upmenu. Hier kunt u de naam van uw menu-items definiëren en de juiste pagina eraan koppelen. Hieronder ziet u de afbeelding hoe u de pagina met het menu-item verbindt.

Voorbeeld

Ben je benieuwd hoe je pagina wordt weergegeven op mobiel of tablet? Met deze optie kunt u uw pagina-ontwerp controleren op mobiel, tablet en desktop.

Publiceren

Klaar om te publiceren? Dan kunt u uw pagina hier publiceren. Meer weten over publiceren? [Klik hier alsjeblieft.
] (https://intercom.help/funnelbuilder/en/collections/1803134-getting-your-page-live)

Terug naar dashboard

Door terug te keren naar het dashboard icoon kom je in het overzicht van al je projecten.