Magento plugin en Tagging Pixel toevoegen

Het instellen van de Magento plugin

Voor het installeren van de plugin kan je verwijzen naar de volgende documentatie: https://github.com/AdPageGroup/AdPageMagento/blob/master/INSTALL.md

Stuur dit bestand op naar jouw website bouwer.

Pas als de installatie voltooid is kan je door met de volgende stap.

Het instellen van de tagging pixel

Ga in het admin dashboard van Magento naar Stores -> Configuratie. Vervolgens klik je op AdPage -> AdPage GTM hier krijg je dan het volgende scherm te zien:

Magento stap 1

1 -> set Enabled op yes
2 -> Vul hier de Container HEAD code in die je via de trytagging-link kan vinden
3 -> Vul hier de Container URL in die je via de trytagging-link kan vinden

Na het invoeren van deze instellingen klik je op save configuration en dan krijg je de melding dat je nog de cache moet leeg maken. Als je deze stap hebt voltooid zou de plugin goed ingesteld moeten zijn voor gebruik.

Bijgewerkt op: 01/11/2023