Mijn conversies in Google Ads komen niet overheen met die van GA4. Hoe kan dat?

Google Ads meet alleen de conversies die afkomstig zijn van de campagnes die je hebt lopen via Google Ads. Daarnaast kijkt het naar de attributie instellen die zijn ingesteld. Om je attributie instellingen te wijzigen ga je naar conversies in je Google Ads account en selecteer je de conversie waar je de attributie wilt aanpassen. Je kunt de volgende zaken aanpassen:
Doorklikconversieperiode
Conversieperiode voor volledige weergave
View-throughconversieperiode

Door het aantal dagen te verhogen is de kans groter dat conversies zichtbaar zijn. Door Serverside tagging in te stellen heb je de mogelijkheid om het onthouden van je bezoeker onbeperkt te verlegen omdat je gebruikt maakt van First Party Cookies.

Bijgewerkt op: 27/12/2023