Opslaan en automatisch opslaan



Met het schijfpictogram kunt u uw campagne opslaan. Campagnes worden ook automatisch opgeslagen na elke 10 seconden sinds uw laatste actie. Als je je campagne hebt opgeslagen, ontvang je het volgende bericht:



De autosave-functie is altijd ingeschakeld, dus zorg ervoor dat u nooit twee tabbladen in hetzelfde project heeft geopend. Veroorzaken dat de autosave over elkaar heen spaart.
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !