Als u op uw eigen domein publiceert, zijn de stappen die u moet nemen hetzelfde als wanneer u op een subdomein publiceert. Het is echter niet mogelijk om een ​​CNAME aan een hoofddomein toe te voegen. Daarom zijn de laatste stappen een beetje anders.

Ga eerst naar het projectscherm en zoek daar je pagina. Klik op "Acties" en vervolgens op "Publiceren"

Als uw campagne nog niet is gepubliceerd, publiceer deze dan eerst door op de knop "Project publiceren" te klikken.

Nadat u uw pagina heeft gepubliceerd, ziet u een veld waarin u uw eigen aangepaste domeinnaam of subdomeinnaam kunt invoeren.

Voer eerst het rootdomein in met www

U krijgt nu het volgende scherm te zien.

U ziet nu de juiste waarden die u moet invoeren in uw hostingprovider.

Het rootdomein heeft altijd een A-record nodig dat verwijst naar 165.227.160.79

De www

Als al uw instellingen correct zijn, betekent dit dat wanneer de huidige waarde overeenkomt met de vereiste waarde. U kunt SSL aanvragen voor uw pagina's. U kunt dit handmatig doen door naar uw publicatiepagina te gaan en daar op de knop "SSL aanvragen" te klikken. Zoals hieronder getoond:

Opmerking: We hebben GEEN ondersteuning voor SSL op niet-subdomeinen.

Let op: we krijgen veel mensen die ondersteuning vragen voor DNS, in 95% van deze gevallen zit het probleem binnen de DNS-instellingen. We kunnen deze instellingen niet voor je wijzigen. Zorg ervoor dat de "huidige waarde" hetzelfde is als de "vereiste waarde". Als dit niet het geval is, zijn uw instellingen waarschijnlijk verkeerd. Ga naar dnsmap.io om dit dubbel te controleren