Als u uw pagina wilt publiceren, moet u op het publicatie pictogram in het linkerpaneel van de editor klikken.

Nadat u op dit pictogram heeft geklikt, brengt AdPage u naar de publicatiepagina. Op deze pagina kunt u uw pagina publiceren maar ook uw domeinnaam wijzigen. Of stel een aangepast domein in.

Nadat u uw project heeft gepubliceerd, ziet u het volgende bericht

Als u op "Wijzig subdomeinnaam" klikt, kunt u de URL van uw pagina wijzigen. Houd er rekening mee dat u alleen het eerste deel kunt wijzigen. Als u wilt dat uw pagina op uw eigen domeinnaam verschijnt, lees dan dit artikel