Om een ​​pagina op een aangepast domein te publiceren, gaat u eerst naar het projectscherm en vindt u daar uw pagina. Klik op "Acties" en vervolgens op "Publiceren"

Als uw campagne nog niet is gepubliceerd, publiceer deze dan eerst door op de knop "Project publiceren" te klikken.

Nadat u uw pagina heeft gepubliceerd, kik je op ''Voeg domeinnaam toe'' knop:
Domeinnaam toevoegen

In de eerste stap geef je de naam van je volledige domeinnaam bijvoorbeeld mijndomeinnaam.nl :

Domeinnaam invoeren

Vervolgens voer je het subdomeinnaam in bijvoorbeeld ''campagne'':

Subdomeinnaam invoeren

Volg de instructies om een CNAME record toe te voegen aan je DNS door de omschreven stappen te volgen:

Stappen CNAME toevoegen

Sommige domeinnaamproviders vragen willen dat je een . achter de waarde zet. >

Je kunt het volgende bericht naar de beheerder van je website sturen:

Beste webhost,

Zou je de volgende DNS records willen toevoegen aan mijndomeinnaam.nl ?

Zou je dit subdomein: Jouw Subdomeinnaam Voorbeeld: campagne.mijndomeinnaam.nl *
als CNAME record willen koppelen aan dit domein: waarde plakken die je in onderstaande afbeelding ziet

Zou je kunnen laten weten als dit gelukt is?

URL in AdPage