Om een ​​pagina op een aangepast domein te publiceren, gaat u eerst naar het projectscherm en vindt u daar uw pagina. Klik op "Acties" en vervolgens op "Publiceren"

Als uw campagne nog niet is gepubliceerd, publiceer deze dan eerst door op de knop "Project publiceren" te klikken.

Nadat u uw pagina heeft gepubliceerd, ziet u een veld waarin u uw eigen aangepaste domeinnaam of subdomeinnaam kunt invoeren.

Voer uw domeinnaam in om de juiste inloggegevens te vinden, dit zijn de inloggegevens die u moet invullen bij uw hostingprovider om uw pagina live te krijgen.

Als al uw instellingen correct zijn, betekent dit dat wanneer de huidige waarde overeenkomt met de vereiste waarde. U kunt SSL aanvragen voor uw pagina's. U kunt dit handmatig doen door naar uw publicatiepagina te gaan en daar op de knop "SSL aanvragen" te klikken. Zoals hieronder getoond:

Let op: we krijgen veel mensen die ondersteuning vragen voor DNS, in 95% van deze gevallen zit het probleem binnen de DNS-instellingen. We kunnen deze instellingen niet voor je wijzigen. Zorg ervoor dat de "huidige waarde" hetzelfde is als de "vereiste waarde". Als dit niet het geval is, zijn uw instellingen waarschijnlijk verkeerd. Ga naar dnsmap.io om dit dubbel te controleren