Artikelen over: AdPage Tagging

Tagging Pixel toevoegen aan AdPage

Host jij je site niet op het AdPage platform? Sla deze stap dan over.

AdPage

Ga naar de workspace waar je de Tagging Pixel wil toevoegen.

Klik op settings binnen de workspace.

De invoervelden verschijnen om voor iedere pagina binnen de workspace dezelfde code in de <head> of <body> te plaatsen.

Wil je niet de Tagging Pixel binnen een workspace toevoegen, maar aan één specifiek project? Dan doe je dat door dat project te openen in de editor en via de code-injection optie de Tagging Pixel in de <head> en <body> toe te voegen.

Bijgewerkt op: 28/04/2023