Het is mogelijk om een Headline boven de quiz te plaatsen via Embed element.

Element toevoegen

In het embed element kun je de volgende code toevoegen:

<script type="text/javascript">
var elementExist = setInterval(function() {
var elm = document.querySelector('.quiz-form');
if (elm!=null) {
elm.insertAdjacentHTML("afterbegin", '<div class="ck" style="text-align: center"><h2>Vul je voornaam en e-mailadres in en zie direct de uitslag.</h2></div>');
// call your function here to do something
clearInterval(elementExist);
}
}, 100);
</script>

Tussen de <h2> en de </h2> kun je de text invullen die je boven de quiz wilt laten zien. Je kunt dus ''Klik op onderstaande knop om de gegevens in te vullen.'' vervangen door je eigen tekst.