WordPress

De WordPress-plugin kan gedownload worden door naar "Instellingen" te gaan.

We hebben ervoor gezorgd dat het whitelabel is gemaakt en het landingspagina-bouwer genoemd is, zodat het gemakkelijk deelbaar is met je klanten.

Via onze WordPress integratie kunnen campagnes gepubliceerd worden in de WordPress omgeving. Makkelijk wanneer het domein gewijzigd moet worden naar je eigen domein.

Als je de plug-in hebt gedownload en geĂ¯nstalleerd (je kunt dit net als elke andere WordPress-plug-in doen đŸ˜‰), moet je naar je WordPress admin-paneel gaan. Selecteer de plug-in "Landingpage builder" aan de linkerkant en log in met je inloggegevens. Eenmaal ingelogd ziet je jouw pagina's.