WordPress

Video-instructies

Teksthandleiding
U kunt de WordPress-plug-in downloaden door naar instellingen in het eindgebruikers dashboard te gaan:

We hebben ervoor gezorgd dat het whitelabel is gemaakt en het landingspagina-bouwer heeft genoemd, zodat u het gemakkelijk kunt delen met uw klanten.

Via onze WordPress integratie kunt u uw campagnes publiceren in uw eigen WordPress omgeving. Makkelijk wanneer u het domein wilt wijzigen naar uw eigen domein.

Als je de plug-in hebt gedownload en geĂ¯nstalleerd (je kunt dit net als elke andere WordPress-plug-in doen đŸ˜‰), moet je naar je WordPress admin-paneel gaan. Selecteer de plug-in "Landingpage builder" aan de linkerkant en log in met uw inloggegevens. Eenmaal ingelogd ziet u uw pagina's.